ARKADA SUNNY HOTEL hvar

Odmor u idiličnom okruženju otoka Hvara

Stari Grad

Cijene su izražene u KM, osoba/dan

01.06.-30.06.

02.09.-16.09.

01.07.-01.09.

Economy ½ balkon, more

104

134

Classic ½  balkon, park

110

140

Classic ½ balkon, more

126

161

Porodična, balkon, park

175

225

Mminimum boravak

4

5

ARKADA SUNNY HOTEL

Sjajna pozicija hotela omogućit će vam uživanje u moru, pogledima i ljepotama jedinstvene mediteranske prirode na samo nekoliko minuta ugodne šetnje od  prekrasnog UNESCO -vog Starog Grada. Objekt je okružen borovom šumom i mediteranskim raslinjem poput maslina, ružmarina i lavande. Sve sobe su sa balkonom, klimatizirane. U sobama je dostupan besplatan WIFI.

Hotelski sadržaj

Sve sobe su sa balkonom, klimatizirane. U sobama je dostupan besplatan WIFI.

 Vanjski bazen, KidsClub – igraonica za djecu svih uzrasta s mnoštvom igračaka, stijenom za penjanje, raznim igrama, kutkom za čitanje i igraćom konzolom, digitalna biblioteka i zona Chill & Play. Stolni nogomet, stolni tenis, bilijar, korištenje terena za nogomet i košarku.  Napomena: Sportski tereni su podložni promjenama uslova korištenja obzirom da će isti biti u okviru novog Green resort-a.

  • Check in je od 14:00h, a check out do 10:00h.
  • Hotel posjeduje veliki parking prostor za goste, dostupan bez nadoplate.

UDALJENOST

uz plažu

Usluga:

All Inclusive light: Produženi doručak i rani ručak od 7 do 13 sati te svakodnevne tematske večere od 19 do 20.30 (bezalkoholna pića iz šankomata uključena u cijenu uz sve obroke, a vino i pivo uključeno tokom ranog ručka i večere).

Valfresco 24/7 – poslužite se bogatim izborom sendviča, salata i slastica iz vitrine Valfresco dostupne čitav dan.

Plaža:

Hotelska privatna šljunčana plaža. Ležaljke i suncobrani oko bazena  su besplatni, u skladu sa raspoloživosti.Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

 

klima

wi-fi

parking