BELLA VISTA HOTEL

DRVENIK

Cijene su izražene u KM, osoba/dan, polupansion

17.06-01.07.

26.08-08.09.

01.07-25.08.

Soba, strana park

(2+1)

136

157

BELLA VISTA HOTEL

Nalazi se u Drveniku, 30 km južno od grada Makarske. Izgrađen 2008. godine u mediteranskom stilu, hotel predstavlja spoj stila i elegancije sa sadržajima visokog kvaliteta.
Provedite opuštajući boravak u udobnim sobama i luksuznim apartmanima daleko od urbane gužve. Odvojite vrijeme za sebe i posjetite wellness ili uživajte u gastronomskoj i vinskoj ponudi. Doživite autentičnu atmosferu srednje Dalmacije.

Hotelski sadržaj:

Od 2020. godine hotel nudi niz novih sadržaja i luksuznije smještajne jedinice. Svaka od 62 sobe i 5 apartmana sada je savršena kombinacija udobnosti, primorskog ambijenta i moderne elegancije.

Wellness centar Bella Vista njeguje holistički pristup zdravlju i životu općenito. U opuštajućem okruženju, stručni terapeuti će vam ponuditi svoje savjete i upoznati vas sa svim čarima dobrobiti i prilagoditi različite tretmane vašim potrebama i željama. Uživajte u finskoj sauni, hidromasažnom bazenu, turskom kupatilu kao i raznim masažama i aromaterapijama.

Usluga:

Polupansion 

Vrsni kuhari vješto će vas povesti na gastronomsku turu Dalmacijom, ali i ostalim hrvatskim krajevima. Tradicionalni specijaliteti kao što su pašticada (fino varivo), riba i sl. pripremaju se po tradicionalnim domaćim receptima koji uključuju lokalne sastojke i puno začina, mediteranskog bilja i maslinovog ulja.
Kuharsku kreativnost naglašava izvrsna ponuda vegetarijanskih jela, dok će se vrhunski sommelieri pobrinuti za upotpunjenje atmosfere pomažući vam da odaberete jedno od odabranih hrvatskih vina.

Check in: od 14:00h, a check out do 11:00h.

klima

wi-fi

parking