Grand Hotel

NEUM

Cijene su izražene u KM, osoba/dan,

POLUPANSION

 

A sezona

B sezona

C sezona

D sezona

 14.07. – 24.08.

 23.06. – 13.07.

25.08. – 14.09.

 02.06. – 22.06.

15.09. – 28.09.

 16.03. – 01.06.

29.09. – 31.10.

Dvokrevetna soba

 (morska strana, balkon)

 

163

 

143

 

120

 

112

Dvokrevetna soba

(park  strana, bez balkona)

 

149

 

129

 

104

 

96

Hotelski sadržaj

U hotelskoj ponudi se nalazi: otvoreni / zatvoreni grijani bazen sa morskom vodom, vanjski dječji bazen sa morskom vodom, infinity premium bazen na krovu hotela, wellness & spa centar, hotelski restoran za pansionske usluge, nacionalni a la carte restoran, a la carte restoran na plaži, coctail bar na plaži, premium lounge bar na krovu hotela, lobby bar, diskoteka, kongresni centar, kino dvorana, plesne dvorane, dvorana za vjenčanja, garaža, parking za auta i autobuse, mini-golf tereni, boćališta, stolni tenis, fitness, suvenir shop, zabavni park za djecu te drugi sadržaji.

Smještaj

Grand Hotel Neum pruža užitak boravka u 400 luksuzno uređenih soba.
Hotel nudi smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa klimom, balkonom s pogledom na more, LCD SAT TV-om, mini barom, kupaonicom, WiFi internetom, sefom i telefonom. Moguće je koristiti i povezane sobe za obiteljske posjete, kao i neke od naših superior apartmana. Sve sobe su pokrivene besplatnim Wifi pristupom.

Bazeni

UDALJENOST

MORE 220 M, CENTAR 1 KM

Uživajte u blagodatima otvorenog / zatvorenog bazena 25x15m sa grijanom morskom vodom. Tu je i vanjski dječji bazen. Na krovu hotela se nalazi Premium Infinity bazen sa kojeg se pruža panoramski pogled na neumski zaljev.

Gasto ponuda

Gastro ponuda hotelskih restorana je šarolika i raznovrsna, temelji se na svježim mediteranskim namirnicama, prilagođena gostima raznih profila. Cjelokupnu ponudu zaokružuje širok izbor vina iz najboljih peljeških i hercegovačkih vinograda.

Grand Hotel Neum

 je hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći i najluksuzniji hotel u Neumu sa kompletnom turističko-ugostiteljskom ponudom. Savremen dizajn, prekrasan pogled na more te mnoštvo dodatnih sadržaja čine ga idealnim mjestom za odmor, opuštanje ili održavanje kongresa.

Wellness & spa

Wellness i spa centar na 2000m2 je savršena oaza čistog luksuza koja pruža ugodan odmor i opuštanje. Opustite se uz neki od tretmana za njegu lica i tijela ili jednostavno uživajte u blagodatima sauna i brojnim spa tretmanima.

Plaža

Plaža je šljunkovita od prirodnog sitnog šljunka sa dovoljno plićaka za djecu i neplivače, bogati zabavni sadržaji za sve uzraste.

Na hotelsku plažu se možete spustiti sa 3 hotelska dizala. Opremljena je tuševima, kabinama za presvlačenje, WC-om, suncobranima, ležaljkama i drugim rekvizitima za zabavu na vodi. Na plaži se nalaze a la carte restoran i coctail bar, te se svakodnevno organizira raznovrsna animacija za djecu i odrasle, a u večernjim satima zabavno-muzički program uživo.

4 bazena

wi-fi

wellness

400 soba

parking

kongres centar