INSTITUT DR. SIMO MILOŠEVIĆ

IGALO

Cijene su izražene u KM, osoba/dan, polupansion (doručak/večera švedski sto)

16.04 – 15.06.

16.06 – 30.09.

 Dvokrevetna soba       2+1

114

127

Doplata za 1/1 sobu – plaćanje u agenciji

49

69

Doplata za pun pansion – važi i za djecu – plaćanje u agenciji

16

16

Doplata za apartman (po osobi) (1/1+doplata za app) – plaćanje u agenciji

49

69

INSTITUT DR. SIMO MILOŠEVIĆ

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju “Dr Simo Milošević” A.D. Igalo ubraja se u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu. Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a i postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starih osoba.

Pored programa prevencije i rehabilitacije, Institut Igalo nudi wellness i rekreativne sadržaje koji se, u svojoj osnovi, oslanjaju na moderne principe medicine. Ovakvi sadržaji posvećeni su promociji zdravog načina života, korekciji loših životnih navika, ili jednostavno uživanju u benefitima aroma-terapija, masaža i tretmana podmlađivanja lica, tijela i duše.

Svim gostima, koji u Institut Igalo dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, kao i onima koji dolaze na odmor, nudimo ugodan ambijent i činimo sve da se gosti dobro osjećaju.

Lijepo uređeni smještajni kapaciteti lječilišta garantuju da ćete se u Institutu Igalo osjećati kao kod kuće. Sa zdravstvenim centrom čini srce ponude lječilišne djelatnosti za uspješan oporavak pacijenata i njihovo uključivanje u svakodnevni život.

Hotelski sadržaj:

Institut Igalo u svoja dva odvojena kompleksa (I i II Fazu) smještajnih kapaciteta 1450 ležajeva, gostima stavlja na raspolaganje brojne sadržaje i usluge.

Udaljenost između objekata je oko 250 m, a nalaze se u neposrednoj blizini mora.

Institut Igalo je u potpunosti prilagođen pacijentima, odnosno gostima koji koriste pomagala pri kretanju.

Usluga:

Polupansion (doručak/večera švedski sto)

Check-In: 14:00h  /Check-Out: 10:00h

parking

wi-fi

prilagođen

klima

bazen

spa