AMINESS LIBURNA HOTEL

AKCIJA SAMO ZA PAROVE!

KORČULA

Cijene su izražene u KM, osoba/noć, POLUPANSION  

01.07-16.07

17.07-24.07

Standard soba (2)

185

189

AMINESS LIBURNA HOTEL KORČULA

Ovaj savremeno redizajniran hotel, na poluotočiću nadomak mirnih plaža i centra grada, pruža udobno utočište za kratke i duže boravke na Korčuli, ime je dobio po liburni, rimskoj galiji. Hotel se nalazi 50 m od šljunčane, pjeskovite i betonske plaže.

U Aminess Liburni se možete poslužiti pićem ili dobrom knjigom u salonu s magičnim pogledom na Korčulu, uživati u raznolikim obrocima na veličanstvenim kružnim terasama i opustiti se u sobama koje su stilski uređene poštujući izvorni dizajn.

Hotelski sadržaj:

Hotel raspolaže sa 112 soba. Sve sobe su klimatizirane, imaju TV, telefon, sef, mini bar, pristup WIFI internetu.  

Čisto more, kamenčići, ležaljke i suncobrani tu su za vaš neometan užitak uz more, a još vam je bliži vanjski hotelski bazen. Na raspolaganju je mnogo staza za istraživanje, fitness aktivnosti, na plaži daske za surfanje i jedrilice. Po dolasku u Aminess Liburna Hotel, očekuje vas animator koji će vas upoznati s lepezom aktivnosti za velike i male. 

 

Usluga:

Polupansion – doručak i večera.

Uživajte u dugim doručcima na otvorenom s velikim izborom pića.  Svakodnevna ponuda restorana sastoji se od pregršt izbora s naglaskom na mediteranske specijalitete.

Check in je od 14:00h, a check out do 10:00h.

 

klima

wellness

wi-fi

sport

bazen

animatori